Planerad kull
januari 2024

Vi planerar valpar i februari
Signe & Harry

Plumridge Einar
"Harry"

Haryy är född hos oss och han fångade oss redan som valp. Han är pigg och full av energi, men samtidigt har han en otrolig avknapp. Harry är väldigt lyhörd och följsam, han gör precis som hans husse ber om. Han älskar att vara med och jobba på gården och i skogen, traktorn och fyrhjulingen är favoriterna. När husse fäller träd så ber han Harry sitta kvar och då gör han det till arbetet är klart, han rör inte en fena.


Harry har klarat anlagsprovet i viltspår och har tagit ett 1:a pris, nu tränar han vidare mot championatet. Han tränar apportering både på land och i vatten, vilket går riktigt bra.

Utställnings meriter:
2 x cert i Sverige
Nordic cert
2 x BIM

Genomfört Bph med skott
1:a pris  i viltspår

Ögon: UA
Pld: normal
Höfter: A

Stamtavla: SE55915/2021 


Lizziardhs Dione
"Signe"
SE39823/2021

Signe är en energisk tik, med mycket motor. Hon  lever ett aktivt liv med sin familj där de leker, busar, springer, badar och åker båt. Tillsammans med matte Jessica har de tränat viltspår och tagit sig hela vägen till ett svenskt viltspårchampionat! De tränar nosework, rallylydnad och lite apportering.


Signe  är  pigg, alert och är med på  i princip allt. Hon är snabb i sina reaktioner  så hon är väldigt rolig att träna med. En tjej som Signe behöver få arbeta och hon blir  glad när hon får vara bra.

Exteriört  är Signe  av den nättare typen med lagom mycket päls. Hon har jättefint huvud och ett fantastiskt steg.

Meriter:

Svensk champion i viltspår
Godkänt doftprov i Nose work

Ck på utställning

Genomfört Bph med skott

Ögon: Ua
Pld: normal

Höfter: B

Stamtavla: SE39823/2021 

I denna kombinationen förväntar vi oss pigga, arbetsvilliga, snälla hundar med mycket energi. De kommer behöva få arbeta både fysiskt men även mentalt för att komma till sin rätt.

Du som vill ha något att arbeta med kan hitta rätt här,  vi tror att denna kombinationen kan bli något riktigt bra.
Det kan bli alla färgkombinationer.