Köpa valp från oss

Valp

Valparna levereras tidigast vid 8 veckors ålder och då är dom SKK registrerade, avmaskade, veterinärbesiktigade, id-märkta med chip. Dom har även Dolda fel-försäkrade i Sveland

Valparna bor i vårt vardagsrum samt i vårt kök. Då är de alltid nära och är med i det vardagliga livet och får på så sätt med sig miljöträning redan från unga dagar. Vi spenderar mycket tid tillsammans under deras 8 veckor. Förutom att de är med oss i vardagen får de även åka bil, när de är tillräckligt gamla får de bada i en sjö, leka i skog, på ängar, gå på grusväg & asfalt. De får leka i olika miljöer där det finns flera sorters underlag, de får upptäcka klöv, fågel, leksaker. Vi har katter i hemmet som de får vara med, de får vara med i köket när vi skramlar med grytor, diskar, dammsuger. Vi har en son som är väldigt närvarande så de får vana av barn. Vi vill att de ska ha fått med sig en stor och stabil grund, så att de på ett tryggt sätt är redo att upptäcka världen när de lämnar oss.


Tillsammans med valpen får du en mapp med hundens alla papper, skötselråd och samma mat som valpen ätit här. 


Ett års medlemskap i Springerklubben ingår och självklart livslång support.
Vi har en egen FB grupp för kullen där vi kan kan fortsätta att följa varandra och ge råd och stöttning när det behövs. Här kan man även följa sina syskon och bibehålla kontakten, vilket vi tycker känns väldigt roligt.


Hör av dig om du är intresserad av en valp.


Mail: petra.plumridge@hotmail.com eller 0708-98 64 62