top of page

Västras Springer

SEMLA, bästa Semla, min speciella tjej ❤️

Åter igen har hon fått fina utmärkelser, denna gången från Västras Springer.


Hon blev årets Allroundspringer, en utmärkelse hon har fått 2017-2022 ️, alltså 6 år i rad. Hon är helt otrolig.


Hon blev även årets Viltspårspringer, denna titel har hon innehaft flera år. 2017, 2019-2022 ️, 5 gånger


2:a årets Jaktspringer

2:a årets Noseworkspringer

10:a årets Utställningspringer

Hon är en väldigt speciell hund och det är väl därför man kommer varandra så extremt nära❤️. Hon ger mig gråa hår, många skratt, hon ger mig lust att åka på träningar och tävlingar, hon gör mig ledsen när hon inte mår bra och hon är min bästa vän. Jag är otroligt stolt över henne, min mångsidiga stjärna

2 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page